Teatre, dansa i arts escèniques

Scrakeja't 2.0

Vilanova i la Geltrú | TEATRE PRINCIPAL | 19-03-2023 18:00 h.

Scrakeja't 2.0
Ja esteu preparats? Perquè avui celebrem la Final Four de l'scRakejat... I quatre lluitadors estan disposats a deixar-se la pell en aquesta competició per demostrar qui millor se sap moure, ballar i scRakejar... Fusió de dansa contemporània i les danses urbanes a partir d'una battle (‘combat dansat') amb Marraquito Díaz, Lula Kolonova, Sergei Livinsgtone i Te Liu, quatre superherois del moviment que faran servir les armes del hip-hop i de les danses urbanes, les que ens recorden un Orient més o menys llunyà, un Mèxic de corridos o una Rússia de cosacs, totes cosides i recosides per la saviesa de la dansa contemporània.
 
Els seus creadors, Olga Cobos i Peter Mika, recuperen aquest espectacle per celebrar el 20è aniversari d'aquesta companyia. Una manera immillorable d'apropar adolescents i joves a la dansa contemporània.
 
 

FITXA ARTÍSTICA

  • Idea original: Cobosmika Company.
  • Direcció artística: Olga Cobos.
  • Coreografia: Olga Cobos amb els ballarins.
  • Dramatúrgia i presentador: Jorge Fuentes.
  • Interpretació: Anna Asensio, Albert Barros, Julien Rossin i Anna Sagrera.

GÈNERE: dansa contemporània i urbana.

DURADA: 60'

EDAT RECOMANADA: +8 anys

PREU: 8€. Inclòs en el paquet d'Escena familiar i exclòs de descomptes.

VENDA: a partir del 17 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 8 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!