Agenda del Penedès

Altres

L'Arboç acollirà una trobada de cotxes clàssics el diumenge 26 de març

L'Arboç | Parc de Santa Llúcia | 26-03-2023 10:00 h.

L'Arboç acollirà una trobada de cotxes clàssics el diumenge 26 de març
L’Arboç acollirà el proper diumenge 26 de març a partir de les 10h del matí, una trobada de vehicles clàssics i històrics. Serà la primera trobada d’aquestes característiques que es celebrarà a la vila i que acollirà més d’un centenar de vehicles de diferents marques i models construïts abans de 1990.
 
El parc automobilístic es situarà al Parc de Santa Llúcia i podrà ser visitat pel públic. A més, hi haurà un mercat de recanvis de segona mà i articles de col.leccionisme del món del motor.
 
Tots els participants rebran un dorsal commemoratiu de la primera trobada i podran gaudir d’un esmorzar gratuït pel conductor i amb un cost de 5€ pels acompanyants. A més, hi haurà entrega de trofeus. 
 
Durant tot el matí hi haurà servei de bar i música en viu amb “The Jungle Boogies” que farà un tribut a la música pop-rock dels anys 80. Els propietaris de vehicles clàssics o històrics que hi vulguin participar s’han d’apuntar trucant al: 617565035 / 686349821. Cal recordar que les places són limitades.
 
Aquest esdeveniment està organitzat per la regidoria de turisme i promoció econòmica de l'Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb l’associació Seat Clàssics.

Lloc i adreça de l'acte

  • L'Arboç
  • Parc de Santa Llúcia
  • Carrer de l'Hospital, 17B, 43720 L'Arboç, Tarragona

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!