Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Obra de Tracart

Vilanova i la Geltrú | TEATRE PRINCIPAL | 04-06-2023 17:00 h.

Obra de Tracart

Tracart, cada any, col·labora amb el grup local de la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil amb l'esperit de fomentar una programació teatral de qualitat per a tots els públics. I com ho col·labora? Per un costat, amb la presentació dels espectacles programats a càrrec del Rataplim, la Rataplam i el Rataplum, uns ratolins que viuen al teatre i que s'engalanen cada primer diumenge de mes per explicar-nos què veurem. Per l'altre costat, tanca cada temporada presentant al mes de juny un espectacle dirigit a infants i joves interpretats per infants i joves, abordant temàtiques sensibles a aquestes edats, amb rigor i qualitat. La meitat de la recaptació és dona a l'entitat de La Xarxa i l'altra meitat a Tracart.

 

FITXA ARTÍSTICA

  • Direcció escènica: Montse Obrador i Salvador Cuéllar.
  • Direcció tècnica i il·luminació: Oriol Ibáñez.
  • Repartiment: en curs.

GÈNERE: teatre familiar.

DURADA:  40'

EDAT RECOMANADA:  tots els públics.

WEB: tracart.net

PREU: 8€. Inclòs en el paquet d'espectacles familiars de La Xarxa i exclòs de descomptes.

VENDA:  a partir del 17 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h, i entrades a partir de les 17h. A través de www.entrapolis.cat i 1 hora abans de l'espectacle a la taquilla del Teatre Principal (sempre que en quedin disponibles).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!