Agenda del Penedès

Altres

Activitats al voltant del Dia Internacional de les Dones als Museus de Vilanova

Vilanova i la Geltrú | 04-03-2023 12:00 h. fins 19-03-2023

Activitats al voltant del  Dia Internacional de les Dones als Museus de Vilanova
Contes per la Igualtat
 
4 de març a les 12h
 
Activitat familiar a la Masia d'en Cabanyes. A càrrec de La Porta de Fusta companyia teatral. Recomanada a infants a partir de 4 anys. Cal fer reserva de les entrades a través de la pàgina web.
 
 
La memòria en femení
 
4 de març a les 17h
 
Una visita a Can Papiol per endinsar-nos en la presència de les dones al segle XIX, l'educació que rebien, les seves formes d'entreteniment i esbarjo o les tasques i responsabilitats que ocupaven a la llar. 

 

Elles.
Parlen les dones de la Masia d'en Cabanyes. Un viatge a la seva història oblidada
 
12 de març a les 12h
 
Un recorregut amb mirada feminista per la història de la nissaga i de la Masia d'en Cabanyes,  quatre dones protagonistes en aquesta ocasió d'un relat que ens permetrà conèixer la història cultural, social i econòmica del país i de la ciutat des d'una altra mirada. 

 

Concert “Compositores i romanticisme” a Can Papiol
 
16 de març a les 19h
 
Aurèlia Pessarrodona, soprano, i Raúl Sandin, guitarrista, ens porten una selecció de peces de cambra de caire líric i intimista, concebudes per a un entorn domèstic, que posen veu i música a diferents compositores del romanticisme, com Emilie Zumsteeg (1796-1857) o Pauline Viardot (1821-1910).
 
 
 
Can Papiol en família: “Les arrels de la casa”
 
19 de març a les 12h
 
En aquesta proposta familiar coneixerem les arrels de Can Papiol i recorrerem les sales amb una perspectiva de gènere que ens permetrà parlar d'història, drets i igualtat. En acabar, realitzarem un taller per a crear un arbre familiar on podrem explicar qui és qui en les nostres famílies.
 
Activitat adreçada a infants de 6 a 12 anys, acompanyats per un adult.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!