Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

El Avaro Teatre

El Vendrell | Teatre Àngel Guimerà | 15-04-2023 20:00 h.

El Avaro Teatre
Autoria: Molière
Direcció, adaptació i espai escènic: Ricardo Iniesta
Intèrprets: Carmen Gallardo, Sílvia Garzón, Raúl Vera, María Sanz, Lidia Mauduit, Enmanuel García, Garazi Aldasoro i Selu Fernández.
Producció: Atalaya
 
Amb L’Avaro de Molière, la companyia sevillana Atalaya, que enguany celebra el seu 40è aniversari, s’endinsa per primera vegada en l’univers del dramaturg francès. Amb vuit actors en escena, s’emmarca en els grans projectes de la companyia i, més en concret, entre els que es presenten en clau de musical.
 
Harpagón, un individu ric i mesquí, viu terroritzat per una por obsessiva: que li robin el bagul on ha amagat el seu tresor. Desconfia de tots, fins i tot dels seus fills… L’obra, a través de la comèdia, exerceix una profunda crítica contra la hipocresia burgesa i contra el pitjor de l’alta societat, i mostra el costat més mesquí i egoista de l’ésser humà, en què es porten a l’extrem els problemes generats pels diners i el poder; fet que resulta, lamentablement, de notable actualitat.
 
 
Dia: Dissabte, 15 d’abril
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: 21 euros
Preu amb descompte: 17 euros
Més informació:  tel.: 689 26 97 67 – a/e: hola@temporada.cat

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Teatre Àngel Guimerà
  • Carrer Sant Jordi, 9, 43700 El Vendrell, Tarragona

Informació de contacte

  • 21 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!