Música, concerts, balls

Mariona Escoda

El Vendrell | Auditori Pau Casals | 06-05-2023 20:00 h.

Mariona Escoda
Mariona Escoda s’ha convertit en tot un fenomen social i televisiu després d’haver guanyat el talent show de TV3 “Eufòria”. La cantant i compositora presentarà el seu primer treball discogràfic.
 
Amb la capacitat de commoure i fer transitar l’espectador per estils ben diversos, la intèrpret vol explorar gèneres en la creació de les cançons en les quals està treballant: del pop-rock a balades, cançons més ballables, cançons d’autor o pujar les revolucions amb temes més uptempo.
 
El nou single “Et deixo la mà” és una cançó empoderadora, amb força i potència, en què el seu principal significat té a veure amb l’evolució de la Mariona com a artista i dona.
 
 
Dia: Dissabte,  6 de maig
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 21 euros
Preu amb descompte: 17 euros
Més informació:  tel.: 689 26 97 67 – a/e: hola@temporada.cat

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Auditori Pau Casals
  • Av. Palfuriana, 34, 43880 Sant Salvador, Tarragona

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!