Agenda del Penedès

Altres

El 18 i 19 de març, Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès | Pavelló Firavi i a la zona exterior del recinte firal de la Zona Esportiva | 18-03-2023 10:00 h. fins 19-03-2023

El 18 i 19 de març, Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca del Penedès

La 32a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca del Penedès tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de març. Enguany hi participen 8 concessionaris que exposaran més de 550 vehicles totalment revisats i garantits –quilòmetre 0, demos, gerència i ocasió– entre el pavelló Firavi i la zona exterior del recinte firal de la Zona Esportiva de la Capital del Vi. En total seran més de 7.500 metres quadrats de mostra. L’horari d’accés serà de 10h a 14.30h i de 16h a 21h. Les xifres d’assistència i vendes de les darreres edicions de la Fira VO de Vilafranca, demostren que és una de les fires d’automoció consolidades dins del calendari català.

Una de les fires d’automoció més importants de Catalunya
L’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca –organitzadora de l’esdeveniment– esperen repetir les xifres de l’anterior edició gràcies als preus excepcionals i les facilitats de pagament que s’hi oferiran. L’any 2022, la fira va arribar als 180 vehicles venuts. En aquesta edició hi participaran 8 concessionaris de de Vilafranca: Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Nicolàs, Nikko Center, Remm Guitart i Vilamòbil.
 
En les seves 31 edicions de la Fira VO de Vilafranca, l’esdeveniment s’ha consolidat en el calendari fins a arribar a acollir públic de diverses parts del territori. Les tendències de les darreres edicions demostren que els visitants aposten per vehicles usats, tot i que la introducció de vehicles seminous i km0, també ha fet que molts apostin per aquesta opció. Segons l’Associació de Concessionaris d’Automoció, els clients busquen vehicles en bon estat, revisats, garantits i amb un bon finançament que s’adapti a les seves possibilitats. La presència de híbrids i elèctrics cada cop és més important.
 
Servei de foodtruck i sorteig d’un Ipad
Durant el cap de setmana també es podrà gaudir del servei del foodtruck Era Cambuleta. A més, entre tots els assistents se sortejarà un Ipad. El guanyador es donarà a conèixer a través d’un sorteig que es farà el diumenge abans de tancar la fira.
 
La fira compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el suport tècnic de l’agència de comunicació Parenthesis Marketing Consulting.

Lloc i adreça de l'acte

  • Vilafranca del Penedès
  • Pavelló Firavi i a la zona exterior del recinte firal de la Zona Esportiva
  • Av. Catalunya, 20, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!