Agenda del Penedès

Altres

2a. Passejada Temps de Floració per la Terra del Préssec d'Ordal

Subirats | Plaça Subirats de St. Pau d'Ordal | 18-03-2023 10:30 h.

2a. Passejada Temps de Floració per la Terra del Préssec d'Ordal
L’Oficina de Turisme de Subirats segueix amb la temporada de passejades per la terra del Préssec d’Ordal.
 
La segona sortida de l’any serà, aquest pròxim dissabte 18 de març amb el títol: Temps de floració a la terra del Préssec d’Ordal.
 
Ara és el moment de gaudir de l’arbre fruiter per excel·lència de Subirats, i és per això que organitzem aquestes caminades guiades que transcorren entre presseguers, vinya i bosc, on es parlarà del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.
 
L’esplendor dels camps de presseguers florits és d’una bellesa excepcional, un espectacle que tenyeix de rosa els presseguers de les terrasses dels costers d’Ordal. El seu color i la seva olor, donaran la benvinguda al visitant, on gaudiran d’un paisatge diferent i molt característic del municipi de Subirats.
 
La passejada per contemplar l’espectacle de la florida dels presseguers és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran el carrer de Can Rovira i parlaran amb els productors de préssec d’Ordal de les tasques de cultiu dels presseguers. La passejada per contemplar l’espectacle de la florida dels presseguers és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran el carrer de Can Rovira i parlaran amb els productors de préssec d’Ordal de les tasques de cultiu dels presseguers. També es farà una parada en un celler del recorregut, que en aquesta ocasió serà el celler Fèlix Massana Ràfols de Sant Pau d’Ordal.
 
Informació primera passejada guiada del dissabte 18 de març
 
Punt de trobada: Plaça Subirats de Sant Pau d'Ordal, davant l'escultura del préssec d’Ordal
Inici de la passejada: A les 10.30 hores.
Durada de l’activitat: 2 hores i 15 min.
Preu: 5 euros. Inclou: guia local i una degustació al celler Coma Romà (Sant Pau d’Ordal)
Distància del recorregut: 4,5 quilòmetres aproximadament.
Dificultat: Baixa-mitjana. Es recomana portar calçat adient i aigua.

 

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • Plaça Subirats de St. Pau d'Ordal
  • Plaça Subirats de St. Pau d'Ordal

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!