Altres

Concursos Cançó d'Autor/a i videoclip del Festival Monocilce 2023

Sant Pere de Ribes | 08-06-2023 10:00 h. fins 11-06-2023

Concursos Cançó d'Autor/a i videoclip del Festival Monocilce 2023
Del 8 a l'11 de juny torna el Festival Monocicle de Sant Pere de Ribes amb dues novetats importants. La primera és el canvi de data, que enguany s’avança al juny i la segona novetat és el nou emplaçament: el Castell de Ribes.
 
La 9ª edició del concurs de cançó d’autor/a
 
El Concurs de cançó d’autor/a del Monocicle té com a objectiu donar valor i reconèixer la producció nacional en el marc de la cançó d'autor/a, que molt sovint esdevé la gran absència dels escenaris, i que són d’una qualitat molt important. Al mateix temps, pretén oferir un espai a les noves veus i composicions, amb una formació reduïda i que dona espai a actuacions de petit format. Les bases ja ho deixen clar: tot és possible, estils i formats. També treballem per recuperar la cançó d'autor/a, com a mirall de múltiples possibilitats d’expressió creativa. La convocatòria està oberta a composicions de persones de qualsevol edat i sense contracte discogràfic vigent, per oferir més oportunitats a les noves creacions. La final del Concurs de cançó d’autor/a serà el 10 de juny al Castell de Ribes en el marc de la programació del Festival Monocicle.
 
Els Premis:
 
1r. CLASSIFICAT
 
PREMI JURAT
- Dotació econòmica: 605€ (IVA inclòs).
 
- Actuacions a diferents festivals:
EL TINGLADU 2024. Concert en el marc de la programació del festival a Vilanova i la Geltrú.
 
SONS SOLERS 2024 . Concert en el marc de la programació del festival a Sant Pere de Ribes.
 
PREMI PATROCINADORS
 
PREMI U98. Distribució digital.
PREMI EL COLMADO. Un dia d’enregistrament a l’estudi de gravació.
 
 
PREMI DEL PÚBLIC
Concert en el marc de la programació del Festival Música d’Autor/a Monocicle 2024.
 
 
PREMI FEM RIBES
Concert en el marc de la programació del cicle de concerts organitzat per l’associació
 
 
FINALISTES 2n i 3r CLASSIFICAT/DA DEL CONCURS
Remuneració econòmica per l’actuació (30 min): 242€ (IVA inclòs).
 
 
ALS 3 FINALISTES PARTICIPANTS
Premi de l';empresa WISEBAND. Proposta de distribució digital gratuïta durant un any dels treball musicals dels 3 participants finalistes.
 
 
La 5ª edició del Concurs de Videoclips : El Monoclip.
El Monoclip és el concurs de videoclips d'autor/a lowcost que s'inclou dins de les activitats del Festival. Enguany serà la cinquena edició del certamen, que va vinculat al concurs de música d’autor/a. Té l'objectiu de donar a conèixer tota la creativitat i talent audiovisual que s'expressa també amb petit pressupost entorn de la música d'autor/a i que sovint queda invisibilitzada. Volem reconèixer el valor creatiu d’aquests videoclips realitzats amb pocs recursos econòmics.
 
 
PREMI JURAT:
- Dotació econòmica: 500€ (IVA inclòs).
- Lloguer de material audiovisual d’AVisual PRO valorat en 500€. Vàlid per a la seu de Barcelona com la de Madrid. També es podrà fer servir per a lloguer de l’Estudi de Barcelona.
 
PREMI PÚBLIC:
- Dotació econòmica de 200€ (IVA inclòs).
Les inscripcions a ambdos concursos estaran obertes fins el dia 31 de març.
Tota la informació, bases i formulari d’inscripció es troben a la web del festival: monocicle.cat
 
En aquesta edició del Festival es podrà gaudir de moltes sorpreses i actuacions d'artistes de renom de l’escena catalana (que aviat s'aniràn desvetllant) sempre mantenint la línea que ha conformat el caràcter el festival.
 
Aquesta edició del Monocicle comptarà amb diferents festes de presentació a locals com ara la Sala Heliogàbal de Barcelona, el Bar Itàlia de Vilanova i la Geltrú i la seu de l’entitat Xulius a Ribes, entre d’altres. Tornem amb força i apostant de nou per donar veu a creadors i creadores del sector. Us hi esperem amb moltes ganes!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!