Exposicions

Obres d'art sota el foc

Vilanova i la Geltrú | 17-03-2023 19:00 h. fins 30-04-2023

Obres d'art sota el foc

L’exposició, que s’allargarà fins el 30 d’abril, posa en relleu i ret homenatge a les figures dels diferents artistes que han realitzat el vestuari del Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú al llarg d’aquests setanta-cinc anys. Les seves obres i el seu imaginari han dotat d’una identitat molt característica i peculiar als nostres diables.

La indumentària, que ha vestit i vesteix el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, és en sí una col·lecció d’obres d’art. Peces dissenyades i confeccionades per artistes locals de gran reconeixement dins del panorama nacional com són Enric Cristòfol Ricart i Nin, Armand Cardona i Torrandell, Joaquim Budesca i Català, Pep Duran i Esteva i Òscar Estruga i Andreu.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!