Agenda del Penedès

Altres

Vermut i vetllada poètica a l'Ateneu Arbocenc

L'Arboç | Ateneu Arbocenc | 18-03-2023 12:00 h.

Vermut i vetllada poètica a l'Ateneu Arbocenc
🍸🍹 VERMUT POÈTIC a les 12h
Micro obert perquè flueixi la poesia que cadascú vulgui compartir!

🍷🥗 VETLLADA POÈTICA a les 20h
Gaudirem de la poesia amb Elena Sixto que ens presentarà el Llunarbori www.llunarbori.net  un viatge poètic al llarg dels 13 cicles llunars i els arbres sagrats dels celtes. Poemes propis i versos inspiradors!
 

✨ L'Elena Sixto presentarà el seu Llunarbori 2023, un calendari singular, del qual n'explicarà les claus i ens convidarà a fer un viatge poètic al llarg d'un any, pàgina a pàgina, amb els poemes dels arbres.

Un calendari inspirat en el llibre de La deessa blanca de Robert Graves, que convida a viure una nova manera de relacionar-se amb el temps. Tretze cicles lunars dedicats als arbres sagrats dels antics celtes. El Llunarbori és una eina d'observació de les influències de cada moment, per tal de sincronitzar-nos amb els ritmes còsmics naturals. És l'intent d'ajustar i simplificar la concepció humana d'un cicle anual amb tot el contingut màgic, espiritual i poètic que aquest conté. El Llunarbori ens pot ser útil per a conèixer-nos millor, créixer i evolucionar en el que és individual per portar-ho a la col·lectivitat.✨

Lloc i adreça de l'acte

  • L'Arboç
  • Ateneu Arbocenc
  • Carrer de Rafael de Casanova, 47, 43720 L'Arboç, Tarragona

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!