Agenda del Penedès

Fires i festes

Processó del Diumenge de Rams al Vendrell

El Vendrell | 02-04-2023 17:00 h.

Processó del Diumenge de Rams al Vendrell

Com és de costum, comptarà amb els dos passos, el de Nuestro Padre Jesús de las Penas i el de Nuestra Señora del Consuelo, acompanyats per l'Agrupació Musical Virgen del Consuelo (pròpia de l’Hermandad) i per la Banda Municipal de Música d’Alcanar, respectivament. Aquesta última formació musical s’estrena amb la confraria vendrellenca.

Aproximadament 80 natzarens seran els que formaran les files de la confraria d’estil sevillà. La processó, després de sortir a la plaça Vella, seguirà pels carrers del Peix, Prat de la Riba, La Rambla, Otó Ferrer, carretera del Doctor Robert, Cafès, Montserrat, Sant Magí, U d’octubre, Andreu Nin, Progrés, plaça del Centre, Àngel Guimerà, plaça Nova, Alt, Garrofes, plaça de les Garrofes, Racó, Llibertat, Muralla, Carnisseria, Sant Jordi, avinguda de Catalunya, pont de França, Quatre Fonts, Portal, Cometa, Mar i arribant, de nou, a la plaça Vella. La processó de l’Hermandad del Diumenge de Rams se celebra a la capital del Baix Penedès des del 1991.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!