Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Presentació del llibre Syrah i les filles de la vinya, de Victoria Fernández

Vilanova i la Geltrú | 19-03-2023 12:00 h.

Presentació del llibre Syrah i les filles de la vinya, de Victoria Fernández

La vinya, l’amor i la passió es fonen en un relat èpic, protagonitzat per les dones que defensen i treballen la terra, en una novel·la plena de traïcions, intrigues i romanços al voltant de l’apassionant món del vi. Syrah és una declaració d’amor a una terra i a una cultura; la passió per un ofici centenari. La Jara Macabeu, filla del celler de Mestral i una enamorada de la vinya, lluita a capa i espasa per defensar les seves terres de l’avar terratinent Sebastián Delgado. Amb l’ànima enfosquida per un error del passat, i perseguida per la seva ascendència gitana, s’enfrontarà a la vila de Sant Jordi per recuperar l’honor i la reputació de la seva família. La Jara i les seves germanes defensaran les vinyes del Penedès mentre protagonitzen les pròpies lluites internes i viuen amors impossibles, passions inconfessables o relacions que trenquen les normes.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!