Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Recital de poesia Rummbesia

Santa Oliva | 26-03-2023 12:00 h.

Recital de poesia Rummbesia

Prèviament al concert hi haurà la lectura del poema "Tant si baixes la vista vers la immunda" de Francesc Vicent Garcia, en diversos idiomes per mostrar la riquesa lingüística, i tothom que ho desitgi podrà fer-ne la lectura amb l’idioma que vulgui. Aquest poema ha estat escollit enguany per la Institució de les Lletres Catalanes per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, en honor al rector de Vallfogona, de qui enguany commemorem els quatre-cents anys de la mort.

L’any 1999 la Conferència General de la UNESCO va proclamar el 21 de març Dia Mundial de la Poesia (DMP). Per celebrar ho, des de l’any 2008 la Institució de les Lletres Catalanes i la Federació Catalana d’Associacions i Clubs Unesco promocionen aquesta celebració tant en el nostre domini lingüístic com a la resta d’Europa i del món amb l’elecció d’un poeta i un seu poema per a l’ocasió.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!