Fires i festes

53a Cantada de Caramelles de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 14-04-2023 19:30 h.

53a Cantada de Caramelles de Vilafranca

De moment han confirmat participació a les Caramelles les quatre colles que van participar l’any passat, la Societat Coral El Penedès, la coral del Casal d'Avis del Tívoli, l'Agrupament Escolta Pere II i Santa Maria de Foix i el grup Tornavisos i se n’han afegit dues de noves, l’Agrupament Escolta La Canadenca i el MIV. Aquests grups oferiran tradició i noves tendències, amb caramelles típiques, adaptacions de temes coneguts i cançons amb temàtica local.

Si algun altre grup o colla s’hi vol afegir, pot fer-ho enviant un correu electrònic a l’adreça cultura@vilafranca.org indicant el nom del grup, telèfon i correu de contacte i nombre aproximat de persones participants.

En cas de pluja l’acte se celebrarà a la capella de Sant Joan.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!