Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Vilapensa, festival del pensament del Penedès

Vilafranca del Penedès | 31-03-2023 13:00 h. fins 19-04-2023

Vilapensa, festival del pensament del Penedès

PROGRAMA 2023

El programa d'enguany contempla 21 actes i 40 convidats. Com és habitual, es combinaran conferències, teatre, literatura, cinema o exposicions, seguint la línia de diversitat argumental que cada any intenta implantar el Vilapensa, amb l'objectiu d'arribar al màxim nombre de públic possible. L'any passat fins a 22 mil persones van participar en alguna de les activitats programades, ja fos presencialment o a través d'altres mitjans (televisió o xarxes).

Amb el títol de “La mort, llums i ombres”, el Vilapensa tindrà diversos actes previs abans dels dies forts previstos entre l'11 i el 19 d'abril. El 31 de març hi haurà una lectura dramatitzada al Vinseum de “La mort d'Ivan Ilitx” de Tolstoi o la inauguració d'una exposició a la sala dels Trinitaris. El 4 de març, també, al Vinseum un cinefòrum amb Ramón López de Mántaras i Xavier Montaner.

Entre els ponents que participaran als actes, destaquen els noms de Carlos Zanón, Xavier Aliaga, Adrià Pujol, Michel Onfray o Narcís Bardalet. El diumenge 16 d'abril, està prevista la cloenda amb Xavier Escribano i Anna Roig.Amb tot, hi haurà més esdeveniments el dimecres 19 amb un col.loqui i el dijous 27 d'abril amb un espectacle de dansa a l'auditori municipal de Vilafranca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!