Agenda del Penedès

Fires i festes

4a edició de la Festa de la Floració

Olèrdola | 03-06-2023 18:30 h.

4a edició de la Festa de la Floració

A partir de les 18.30h i fins la mitjanit, la masia i els seus entorns acolliran una gran festa amb una completa proposta enoturística: un showroom de vins i caves Premium dels 13 cellers que integren La Carretera del Vi, activitats enoturístiques, culturals, lúdiques i música en directe i un final de festa amb DJ, tot acompanyat d’una proposta gastronòmica premium. Les entrades es poden adquirir a través de la web lacarreteradelvi.com.  

La gran festa enoturística del Penedès

La Festa de la Floració se celebra anualment i de manera itinerant en un des 13 cellers que formen La Carretera del Vi, la primera wine road lineal de l’estat que uneix les vinyes del Penedès amb la costa mediterrània. Les anteriors edicions de la Festa de la Floració es van celebrar a Torre de Veguer (2018), Família Torres (2019) i Finca Viladellops (2022), sempre amb un gran èxit d’assistència, i amb gent vinguda de tot Catalunya i amb totes les entrades venudes moltes setmanes abans de la festa.

La Festa de la Floració té per objectiu ser la gran festa enoturística del Penedès, concentrant en un celler l’esperit de la ruta i on els visitants poden descobrir-hi tots els cellers, tastar els seus grans vins, fer activitats divertides i gaudir d’un gran entorn i d’una gran festa. L’esdeveniment s’iniciarà a les 18.30h amb un ampli showroom on els assistents podran tastar els vins i caves de més alt nivell dels 13 cellers de la ruta –Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Masia Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges. Una de les singularitats d’aquest showroom és que són els mateixos elaboradors els que serviran i donaran a conèixer els vins als assistents. A la vegada, durant la tarda i vespre s’oferiran activitats enoturístiques com visites teatralitzades a la Masia Torreblanca, passejades per les vinyes al voltant de la finca, tastos, fotografies, i activitats sorpresa i tot acompanyat de música en directe, i de la millor gastronomia.

Com ja és tradició, es demana als assistents complir amb el dress code de la festa que consisteix en vestir una peça de roba blanca. Les entrades poden adquirir-se per 75€ a la web de La Carretera del Vi.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!