Música, concerts, balls

6a Edició del Festival de Cançó d'Autor/a Monocicle 2023

Sant Pere de Ribes | 08-06-2023 15:49 h. fins 11-06-2023

6a Edició del Festival de Cançó d'Autor/a Monocicle 2023

Una novetat d'aquesta edició, a més del canvi de dates i ubicació, són les tres festes de presentació del Festival: a l'entitat Els Xulius amb Arnau Obiols el proper diumenge 30 d'abril a Sant Pere de Ribes on també es desvelarà el nom dels tres finalistes del concurs de Cançó d'Autor/a, a la sala Heliogàbal el 5 de maig a Barcelona amb Mariana També i Paunezz i al Bar Itàlia amb Les Salvatges el 27 de maig a Vilanova i la Geltrú.

I per a un públic més infantil torna el MonoXics, una secció que acull tant concerts com activitats i tallers per al públic més jove. Aquests tallers tindran lloc a l'entitat Els Xulius durant el matí del dissabte 10 de juny i també a Sotaribes a la tarda, que a més dels tallers també acollirà els concerts, tot amenitzat amb les carpes de menjar i poder gaudir en família d'un entorn meravellós envoltat de música. Aquesta proposta del MonoXics és gratuïta, només alguns tallers caldrà inscripció prèvia.

A més, el diumenge 11 de juny al pati del Castell també serà l'escenari perfecte pel moment més intimista del Festival, el Coneix, una entrevista musical entre periodista, artista i públic, on aquest podrà conèixer més en profunditat a l'artista i gaudir dels seus temes més emblemàtics. Aquesta edició el convidat especial és Ramon Mirabet, qui tancarà la jornada i el Festival després del concert del guanyador del Premi del Públic del Concurs d'Autor/a de l'edició passada, Martin Puig.

Per la seva banda, la 9a Edició del Concurs de Cançó d'Autor/a i la 5ª edició del Concurs de Videoclips, el Monoclip, tornen a demostrar un gran èxit de convocatòria, on s'han rebut 225 propostes pel concurs de Cançó d'Autor/a i 201 propostes pel Monoclip, superant totes les expectatives. La Gala del Concurs de videoclips  es durà a terme el dissabte 3 de juny a la tarda al Teatre la Bòbila i la final del concurs de Cançó d'Autor/a tindrà lloc el dissabte 10 de juny al Castell de Ribes dins el marc del Festival.

La venda d'entrades ja és disponible i a preus molt populars. Totes les novetats i informació la podreu trobar a les xarxes socials del festival així com a la web.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!