Exposicions

Exposició de Victoria Galofré Fernández

Vilafranca del Penedès | 12-05-2023 19:00 h. fins 28-05-2023

Exposició de Victoria Galofré Fernández

Ja des de la infància el dibuix va ser una de les coses a destacar en mi, al voltant dels 9 anys, els meus dibuixos ja eren majoritàriament de cares. En qualsevol moment, m'agradava dibuixar cares de persones i animals.

Després de fer un grau superior d'Administració i Finances, alhora que m'embolicava en experiències laborals que no m'omplien prou, com ara supermercats, oficines i cafeteries, entre d'altres.
Tenint altres responsabilitats, la pràctica del retrat sempre ocupava una gran part de la meva vida, sent el meu refugi, aleshores només era un hobby.

L'any 2020 va ser l'any que vaig decidir dedicar-me exclusivament a la venda dels retrats a carbonet.

Gràcies a les Xarxes Socials com Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, des d'agost del 2020 a l'actualitat he fet la venda de més de 500 retrats, els quals han estat enviats per totes les comunitats autònomes d'Espanya incloses les Illes Balears i les Canàries.

El retrat és el meu mitjà de comunicació, el meu estil de vida i la meva manera de pertànyer al món.

Victoria Galofré Fernández, nascuda a El Vendrell el 1991.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!