Agenda del Penedès

Cursos, tallers

Taller de piruletes de xocolata de comerç just

Vilafranca del Penedès | 24-05-2023 18:00 h.

Taller de piruletes de xocolata de comerç just

Aquesta activitat s’organitza a través de la Diputació de Barcelona i va a càrrec de La Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques-LaCoordi

A Vilafranca, a banda d’aquesta activitat, la Biblioteca Torras i Bages té exposada una mostra de llibres de Comerç Just que es podrà visitar durant tot aquest mes.

El Dia Mundial del Comerç Just se celebra a tot el món el segon dissabte de maig i el seu propòsit és visibilitzar les contribucions a la lluita contra la pobresa, l'explotació i el canvi climàtic a través del comerç just. Donar a conèixer que un altre economia és possible, on les persones i el planeta estan per debat del benefici econòmic. A Catalunya no només se  celebra durant un dia puntual, sinó que es realitzen activitats de comerç just durant tot el mes. Per a més informació, es pot consultar la web www.lacoordi.cat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!