Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

FÒRUM GRAN PENEDÈS amb Aurora Catà, vicepresidenta de l'America's Cup Events Barcelona

Vilanova i la Geltrú | 26-05-2023 09:30 h.

FÒRUM GRAN PENEDÈS amb Aurora Catà, vicepresidenta de l'America's Cup Events Barcelona

Aurora Catà va iniciar la seva trajectòria com a directora Financera en Nissan Motor Ibèrica, de 1991 a 1996. En 1996 va ser nomenada directora general del grup RTVE i de 1999 a 2002 va ser consellera delegada de Planeta 2010, societat que aglutina el negoci audiovisual de Grupo Planeta.  En 2020 assumeix el càrrec de Presidenta de l'Associació Barcelona Global fins a 2022. Aquest mateix any és nomenada vicepresidenta d’America’s Cup Event Barcelona (ACE Barcelona).
En la seva experiència com a consellera destaquen Grup Atresmedia, NissanFinanciación, Abantia, Institut Català de Finances, VEO TV i Quiero TV, entre altres.
Actualment és consellera independent de Repsol, Banc Sabadell i Atrys Health. A Banc Sabadell és presidenta de la Comissió de Retribucions, vocal de la Comissió de Nomenaments i Govern Corporatiu i vocal de la Comissió de Riscos. A Repsol és vocal de la Comissió de Nomenaments, Comissió d'Auditoria i Comissió de Retribucions. És membre del Comitè Executiu d’Alumni IESE i patrona de la Fundació Cellnex. És enginyera Industrial per la UPC. També va cursar un MBA i PADE pel IESE.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!