Agenda del Penedès

Altres

19a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 29-05-2023 19:00 h. fins 04-06-2023

19a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca

També s’han fet tallers de la memòria, tallers de salut i activitats pròpies dels projectes contra la solitud no volguda o el de les persones vulnerables.

El programa

L’edició d’enguany de la Setmana de la Gent Gran s’iniciarà amb l’acte solemne del pregó que tindrà lloc el dilluns dia 29 de maig, a les 19h, al Saló de sessions de la Casa de la Vila. En aquesta ocasió la pregonera serà Carme Via Suñé, llicenciada en Filosofia i Lletres i Pedagogia, mestra jubilada i expregonera de la Festa Major l’any 1994.

Dimarts dia 30, a les 18h, hi haurà una ballada de sardanes amb la cobla Catània a la rambla de Sant Francesc.

El 31 de maig hi haurà una exhibició de balls en línia a càrrec dels grups de ball dels casals municipals del Tívoli i de l’Espirall a partir de les 18h al parc Tívoli.

El dijous dia 1 de juny, s’oferirà un Concert Coral, a les 19h, al Casal-Societat La Principal de Vilafranca amb la participació de la Societat Coral El Penedès-el “Coro”.

Divendres 2 de juny, a les 18.30h, el grup de Teatre Gran de Vilafranca representarà a Cal Bolet l’obra La matança del porc.

Dissabte 3 de juny, a les 17h, tindrà lloc la Festa de la Gent Gran i l’homenatge a les parelles que celebren les seves Noces d’Or. Aquesta festa està adreçada a les persones majors de 75 anys i es farà al Pavelló Firal. Per arribar-hi, aquest dia hi haurà un servei de bus llançadora gratuït des de la parada de bus de la plaça del Penedès a partir de les 16h.

Per finalitzar la setmana, diumenge dia 4 de juny, al mateix Pavelló Firal, a partir de les 11,30h, joves i grans, avis i nets i netes podran degustar l’arrosada intergeneracional i participar conjuntament de les activitats programades.

El regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, ha explicat que enguany com a novetat es recuperen dos actes que es van deixar de fer des del 2029 amb motiu de la pandèmia: “el gran berenar al pavelló firal, acompanyat de l’homenatge a les parelles que celebren els cinquanta anys de casats, que acostuma a congregar entre 600 i 700 persones, així com l’arrossada intergeneracional que també tindrà lloc a la Zona Esportiva”.

Venda d’entrades

Una gran part dels actes són totalment gratuïts. La venda d’entrades per la Festa de la Gent Gran (3€) es farà fins al 26 de maig, a les dependències de la Regidoria de Drets Socials situades al carrer Vidal, núm. 3, de les 10 a les 12h.

Per al Teatre Gran (5€) i per l’Arrossada (3€) les entrades s’han de comprar per Internet a través del web https://entrades.vilafranca.cat, també fins al divendres 26 de maig.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!