Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Cantània 2023

Vilafranca del Penedès | 30-05-2023 17:30 h. fins 01-06-2023

Cantània 2023

Aquest concert és la culminació d’una feina feta amb molta intensitat per molta gent, especialment, els nens i nenes, el professorat, els claustres de les escoles i les famílies que durant tot el curs han estat treballant per poder dur a terme aquest concert, un gran espectacle musical i coreogràfic, tant per als mateixos alumnes com pe a les famílies i amics, ja que és una de les activitats musicals més estimulants per donar entrada a l’estiu.

En aquest projecte tan complex hi participen moltes persones i institucions i, en aquets cas,  a banda del Servei de Cultura de l’Ajuntament, també l’Auditori de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Durant aquests  3 dies, més de 600  alumnes cantaran sobre l’escenari de l’Auditori interpretant la cantata que porta per títol “Les portes del món” amb la composició musical de Raquel Garcia-Tomàs i els textos de Bernat Castany Pardo.

En aquests moments queden poques entrades per assistir a la Cantània 2023 que tindrà lloc a les 17.30h cadascun dels dies de representació. Tanmateix el mateix dia de cada concert es podran adquirir al preu de 6€ una hora abans de cada concert a les taquilles de l’Auditori.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!