Fires i festes

17è Mercat de la Pau

Sant Sadurní d'Anoia | 26-05-2023 16:30 h.

17è Mercat de la Pau

Aquest any els diners recaptats es destinaran al projecte ELLAS de l'ONG Educo, beques perquè nenes i adolescents de Bangladesh, Burkina Faso i Guatemala i El Salvador puguin accedir a l'educació. Trobareu tres espais:

BERENAR SOLIDARI

Parades amb entrepans, coques, pastissos, galetes artesanals, begudes i moltes coses més... aquest any amb la col·laboració de Forn Ca l’Arseni, Cal Miqueló, Simon Coll, Cava Fonpinet, l’Esclat i L’Exprés Gat Cendrer.

MERCAT INFANTIL

Parades amb objectes que porteu els infants: joguines, llibres, contes, còmics, manualitats, dibuixos, petites joies fetes pels infants… tot en bon estat.

MERCAT ADULT

Parades amb objectes de tota mena (objectes de decoració, llibres, manualitats…) que porteu els familiars que hi vulgueu participar, tot en bon estat. Us agrairem que no porteu roba de segona mà, si us plau.

I també:

ACTUACIÓ DE LA BANDA “VIU LA MÚSICA” (alumnat de 4t)

Es vendran tiquets per berenar i per comprar objectes de les parades. Els diners recaptats dels tiquets es destinaran íntegrament al projecte.

Com hi podem col·laborar?

El Mercat de la Pau és obert a tothom, sigui o no de la comunitat educativa de l’Escola La Pau. Es pot col·laborar portant objectes, portant menjar per al berenar solidari, comprant objectes de les parades o aportant diners en metàl·lic a les guardioles que trobareu al Mercat de la Pau. Els objectes per al Mercat o productes per al berenar es poden portar els dies:

- Dilluns 22, dimarts 23, dimecres 24 i dijous 25 de maig de 9 a 9:30 h i de 15 a 15:30 h a càrrec de l'alumnat de 6è, i de 16:30 a 17:30 h a l’AFA.

També ens podeu enviar un correu a mercatdelapau.santsadurni@gmail.com i quedarem per recollir-vos-ho. Aneu pensant com hi podeu col·laborar!!!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!