Agenda del Penedès

Fires i festes

Fira d’herbes Remeiart

Santa Margarida i els Monjos | 04-06-2023 10:00 h.

Fira d’herbes Remeiart

El certamen, que es durà a terme durant tota la jornada del 4 de juny al Castell de Penyafort, aplega els millors artesans de Catalunya en l’elaboració de productes relacionats amb les herbes remeieres i una extensa programació de tallers, xerrades i demostracions dedicades a les aplicacions de les plantes a la salut, la cosmètica natural, la cuina, etc.

Les persones que visitin la fira d’herbes Remeiart trobaran més de 50 propostes formatives amb algunes sessions destacades com ara les caminades de reconeixement de plantes guiades per botànics i experts, algunes d’elles en col·laboració amb l’equip de Floracatalana, una organització que agrupa professionals i aficionats de tot Catalunya amb l’objectiu de difondre el coneixement sobre les plantes del país.

La Fira es du a terme el 4 de juny durant tota la jornada al Castell de Penyafort i per accedir-hi s’habilitarà un trenet especial des de l’aparcament. El recinte incorporarà propostes gastronòmiques per les persones que desitgin passar tot el dia a la fira.

Cuines i Tapes del Remeiart

Una de les propostes més populars del Remeiart són les Cuines i Tapes. Es tracta de l’oferta gastronòmica de tapes i menús elaborats amb herbes remeieres que una dotzena de restauradors de Santa Margarida i els Monjos oferiran al públic entre aquest proper divendres 2 i el dia 11 de juny.

Les tapes, que apleguen cada any milers de persones, es podran degustar al preu de 3 euros amb una copa de cava, aigua o vi inclosa.

Les persones interessades en el Remeiart i en tota la seva oferta poden adreçar-se al web Remeiart.cat o bé descarregar-se l’App disponible per a Android o Ios.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!