Música, concerts, balls

Ritmes i sons

El Vendrell | 03-06-2023 19:00 h. fins 04-06-2023

Ritmes i sons

El Cor Xamusia, sota la direcció de la Marta Coll, i el Cor Zóngora, dirigit per la Montserrat Meneses, uneixen per primera vegada les seves veus en un repertori que ofereix un viatge de ritmes, històries i paisatges de Llatinoamèrica.

Un programa pensat per a cor femení, piano i percussió en què els ritmes llatinoamericans en són els principals protagonistes.

Ambdós cors actuaran sota la direcció del director convidat, l’argentí Bernardo Latini, arranjador i compositor de la majoria de les peces que formen part del repertori.

Estaran acompanyades a l’escenari per Álvaro Carnicero al piano i Roberto Castillo a la percussió.

Tindreu dues oportunitats de gaudir de l’espectacle: el dissabte 3 de juny a les 19 h a l’Auditori del Tívoli del Vendrell i l’endemà, diumenge 4 de juny a les 12 h al Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!