Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa dels Barris 2023

Sant Sadurní d'Anoia | 08-06-2023 17:19 h. fins 15-06-2023

Festa dels Barris 2023

PROGRAMACIÓ

Tot i el creixement i la transformació viscuda a Sant Sadurní al llarg dels anys, la festa ha conservat sempre la tradició dels set barris, seguint el mateix ordre de celebració: Ajuntament (dijous), Sant Antoni (divendres), Montserrat (dissabte), Església (diumenge), Diputació (dilluns), Cavallers (dimarts) i Raval (dimecres).

Les tradicionals tronades donaran inici a cada barri i els castell de focs i els rengles amb la companyia de la Banda dels Barris, les mantellines, els bastons i clavells, seran un any més els trets d'identitat d'alguns dels barris, com les catifes de flors del barri Església. Cada barri compta també amb un munt d'activtats des de gelats per a tothom, activitats familiars i tradicionals, música i balls.

La comissió de cada barri organitza els diferents actes i manté els tradicionals rengles. El barri de l'Ajuntament és qui obre les festes i enguany celebrarà el tradicional renglle dels confits el divendres 9 de juny.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!