Agenda del Penedès

Excursions, sortides

Caminada nocturna a Samuntà

Sant Martí Sarroca | 03-06-2023 08:00 h.

Caminada nocturna a Samuntà

El cim de Samuntà és situat a 450 metres sobre el nivell del mar i ofereix una panoràmica extraordinària de gairebé tot el Penedès. Després de sopar dalt del cim es reprendrà la tornada, però abans els participants podran prendre's un cafè per combatre la fresca vespertina i admirant les infinites luminescències de la plana penedesenca sota els peus.
El recorregut és d’uns 12 quilòmetres i l’arribada al punt de sortida és prevista per abans de la una de la matinada. Com sempre, es recomana portar bon calçat, jersei, llanterna, aigua i el sopar.
L’activitat d’El Martinet, Tot Passejant pel Municipi, es reprendrà el proper mes d’octubre amb més caminades, després de l’aturada de l’estiu.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!