Agenda del Penedès

Fires i festes

III Jornades del Modernisme a Gelida

Gelida | 08-06-2023 19:00 h. fins 10-06-2023

III Jornades del Modernisme a Gelida

El programa d'actes per a aquestes III Jornades del Modernisme aprofundeix en la figura dels mecenes locals i dels arquitectes que van deixar una forta empremta a Gelida, així com en alguns dels personatges clau del moviment modernista.

Como és costum, el patrimoni arquitectònic tindrà un paper destacat amb un complet programa d'actes que començarà el dijous 8 de juny amb l'exposició "Arquitectes i mestres d'obres a Gelida", on es mostraran plànols antics conservats a l’Arxiu Municipal. El divendres 9, la historiadora d'art, docent i investigadora Carme Huerta donarà la conferència "La memòria de les dones a través de la fotografia". I el dissabte 10, tindrem el taller infantil del Modernisme, una ruta teatralitzada pels edificis modernistes més emblemàtics de Gelida i, a la tarda, una gran festa de cloenda amb teatre, música, dansa i degustacions al recentment rehabilitat edifici del Centre d'Iniciatives Culturals (CIC).

L'objectiu és que tant les famílies com aquelles persones amb inquietuds culturals o ganes de passar una bona estona, trobin una proposta per gaudir del municipi i la cultura gelidenca.

Des de l’ajuntament es posa en valor i s’agraeix la col·laboració de totes les entitats i persones que fan possible la celebració d'aquestes Jornades.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!