Agenda del Penedès

Altres

Arriba a Sant Pere de Ribes "Generación D", una campanya per desenvolupar les competències digitals

Sant Pere de Ribes | Sant Pere de Ribes | 07-12-2023 10:00 h. fins 09-12-2023

Arriba a Sant Pere de Ribes

Un autobús de RTVE, conegut  com a "Generación D", s’instal·larà a Sant Pere de Ribes amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància de desenvolupar les competències digitals i trencar la bretxa digital. Mitjançant jocs i activitats didàctiques gratuïtes, es pretén millorar les habilitats digitals.

Les persones que s’apropin a aquesta unitat mòbil tindran una experiència personalitzada que s’ajustarà a les seves necessitats. Podran conèixer el seu nivell en competències digitals de manera senzilla mitjançant un test autodiagnòstic per després poder superar una sèrie de jocs i activitats: des d’aprendre a realitzar una recerca òptima a internet fins saber fugir de les fakes news o optimitzar l’ús de les seves xarxes socials. A més, l’autobús té una sala d’escape room, on les persones usuàries hauran de posar en pràctica allò après si volen resoldre el joc i aconseguir sortir de la sala. També hi haurà formadors professionals que impartiran tallers grupals i taules rodones sobre l’actualitat digital.

L'aparcament del camp de futbol de Ribes els dies 7 i 8 de desembre, i davant del pavelló de Les Roquetes, el dia 9. L'horari serà de 10h a 13.30h i de 16h a 19.30h; excepte dijous 7, que serà de 16h a 19.30.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!