Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major d'Hivern de Torrelavit

Torrelavit | Plaça del Casal de Cultura | 27-01-2024 18:00 h. fins 29-01-2024

Actes festa major d'hivern Torrelavit

Aquest cap de setmana Torrelavit celebra la seva festa major d'hivern coincidint amb la festivitat de Sant Pau . Els actes s'encetaran dissabte a la tarda amb un espectacle familiar "La princesa en texans", seguidament hi haurà correfoc amb els diables infantils Els Cremats i els diables de  Santa Fe del Penedès com a colla convidada i sopar de festa major amenitzat amb música en directe per Acústic Karaoke i DJ.

El diumenge a les 12h del migdia, missa solemne a l'església de Sant Marçal de Terrassola amb l'acompanyament de la Coral de Torrelavit i seguidament actuació dels grups de folklore locals i els gegants de Torrelavit. A les 13h actuació de la Jazzband formada per alumnes de l'EMAP i vermut a càrrec de l'entitat La Gotimada.

A les 18h al teatre del Casal de Cultura espectacle Postal presents per una mare absent, un emotiu espectacle per parlar de l'alzheimer amb música de piano en directe, projecció de dibuixos amb sorra realitzats en directe i paraules.

En el mateix acte es farà el sorteig dels vals per bescanviar als comerços locals entre els participants a la convocatòria  Cap casa sense Pessebre a càrrec dels Amics del Pessebre de Torrelavit.

Dilluns,  d'11 a 13h i de 16h a 19h hi haurà jocs infantils al pavelló poliesportiu.

Lloc i adreça de l'acte

  • Torrelavit
  • Plaça del Casal de Cultura
  • C/ del Molí, 29 Bis

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!