Conferències, col.loquis

El llibre sobre el món coral es presenta a la comarca

Vilafranca del Penedès | Diferents espais | 09-04-2024 19:00 h. fins 20-04-2024

El llibre sobre el món coral es presenta a la comarca

És el llibre musical més venut en les darreres setmanes i afronta un Sant Jordi amb molt bones expectatives.

El 9 d’abril, a les 19h, el presentaran a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca, amb la col·laboració de la Coral del Centre Excursionista Penedès. L’endemà, 10 d’abril, també a les 19h el presentaran a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní, en aquesta ocasió amb la participació de la Coral Sant Sadurní dirigida per la mateixa autora del llibre, Meritxell Tarragó, que des del passat mes de gener ha assumit el càrrec de directora de la formació. La tercera presentació del llibre a la comarca serà el 20 d’abril, a les 19h, a l’Escorxador de Ribes en un acte organitzat pel Cor Literari del Garraf.

El llibre es va presentar el passat 17 de febrer a la llibreria Ona de Barcelona i ja va entrar a la llista del llibres més de venuts en català de no-ficció. És un llibre adreçat principalment a tota aquella gent vinculada al món coral (cantaires i directors) però també al públic en general que tigui sensibilitat i estima per la música coral.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!