Agenda del Penedès

Fires i festes

Primera edició del Sarrocatast

Sant Martí Sarroca | 06-04-2024 17:30 h.

Primera edició del Sarrocatast

El dissabte 6 d’abril, al Conjunt Monumental de Sant Martí Sarroca, es podrà fer un tast dels productes dels cellers i restaurants del municipi. Caldrà comprar prèviament un tiquet, al preu de 15 euros, que inclourà la possibilitat de degustar 3 tapes i 3 copes de vi o cava. Els tiquets ja es poden comprar a la web d’Entràpolis.

Per altra banda, els menors d’edat també podran adquirir un entrepà i un aigua, directament al punt d’informació de l’Ajuntament, al preu de 2 euros.

La jornada s’amenitzarà amb diverses activitats: a les 17:30 hores, taller infantil i juvenil “Vols ser un casteller?”; a les 18:45 hores, exhibició castellera amb els Castellers de Vilafranca, que per primera vegada actuaran al Castell de Sant Martí Sarroca; i a les 20:15 hores, degustació enogastronòmica, amb música en directe de Noelia Molina.

Tot i que el trànsit fins al castell estarà obert, es recomana pujar-hi a peu.

Aquesta iniciativa forma part del treball de l’actual Equip de Govern per posicionar Sant Martí Sarroca dins del mapa turístic, oferint propostes que engresquin la gent a apropar-se al municipi.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!