Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Presentació del llibre 'El enigma de las parejas duraderas'

Vilafranca del Penedès | 05-04-2024 19:00 h.

Presentació del llibre 'El enigma de las parejas duraderas'

Les parelles duradores i felices no vénen de Mart. No tenen més sort que les que es queden pel camí ni són més intel·ligents: són parelles normals i corrents que, amb els mateixos problemes, discussions i defectes que totes les altres, es caracteritzen pel seu mode de gestió dels assumptes quotidians. Aquesta és l'única clau del seu èxit i que aconsegueixin mantenir una unió sana i, per tant, longeva. Aquest llibre ens ofereix nombroses conclusions extretes dels estudis científics que ens revelen què és el que fa que algunes parelles siguin reeixides i satisfactòries mentre que altres fracassin i morin en l'intent. Rosa Rabbani (Iran, 1971), l’autora del llibre, és doctora en Psicologia Social i terapeuta familiar. Ha estat guardonada per la Generalitat de Catalunya pels estudis de gènere. És consultora i formadora en grans corporacions i multinacionals, a més de psicoterapeuta i coach. Ha col.laborat en publicacions com: Mente Sana, Cos i Ment, Objectiu Benestar, entre d’altres. A Plataforma ha publicat “El buen caràcter” (2021).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!