Fires i festes

4a Trobada de Gegants, Capgrossos i Bestiari Infantil

Cubelles | 20-04-2024 17:30 h.

4a Trobada de Gegants, Capgrossos i Bestiari Infantil

La festa arrencarà a les 17 h a la plaça de la Vila amb la concentració de la 4a Trobada de Gegants, Capgrossos i Bestiari Infantil. Com en altres ocasions, es tracta d’una cercavila on la participació és totalment lliure i en la qual es convida les famílies a formar-ne part amb figures fabricades artesanalment. Després de l’èxit de les edicions anteriors, la previsió és que hi participin centenars d’infants de Cubelles i de municipis propers.

 

Tot i que no cal inscripció prèvia, si algun grup d’infants preveu participar-hi com a entitat o colla organitzada, es recomana notificar prèviament la seva participació al Cubell per garantir un millor desenvolupament de la festa.

La cercavila arrencarà a les 17.30 h amb l’acompanyament musical de The Zebrass School. La festa sortirà en direcció nord per recórrer el carrer Colom, pl de la Font, Àngel Guimerà, Joan Roig i Piera, Víctor Balaguer i Major fins retornar a la plaça de la Vila.

Un cop acabada la trobada de bestiari infantil, a partir de les 19.30 h l’ABPC reunirà a la mateixa plaça els seus balls blancs, gegants i bestiari sense foc per començar a les 20 h la cercavila de la Setmana Cultural. En aquest cas, el recorregut encaminarà carrer Major avall per dirigir-se cap al Centre Social i plaça de la Font, on traçarà el carrer Jacint Verdaguer per arribar a tocar de la plaça del Mercat, on hi haurà la ballada final de totes les colles. 

La jornada acabarà amb una festa popular a la Sala Sociocultural, per a la qual caldrà adquirir entrada prèvia a través dels canals de comunicació del Cubell, l’ABPC i Qblles Jove.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!