Música, concerts, balls

El Vendrell homenatja Àngel Guimerà

El Vendrell | 13-04-2024 20:00 h.

El Vendrell homenatja Àngel Guimerà

El programa del concert serà el següent:

Fragments de la Cantata Guimerà, composta per Carlota Baldrís, en la qual s’explica la vida d’Àngel Guimerà  i que serà interpretada per la Coral Petit Estel, el Cor Joves Veus i Cor Bàsic i Cor Veus Blanques de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, amb Rosa Bertran al piano.

Cançons de Guimerà per soprà, Griselda Ramon, i piano, Àlex Jordi. Dues amb música d’Enric Morera i una que va ser creada pel projecte Terra Baixa del grup Polièdric.

Interpretació del Cor-Orfeó Parroquial del Vendrell de Les fulles seques (Enric Morera) i Catalunya plora (Ramon Vidal / Joan Viladomat, amb arranjament de Josep M. Guitart).

Fragments de Mar i cel, a càrrec de Ramon Balasch, cantant i actor vendrellenc; Núria López, cantant i actriu coneguda pel seu pas al programa Eufòria de 3CAT, i Sergi Cuenca, director de teatre musical, amb una sorpresa final.

L’acte serà conduït per l’actriu Rosa Andreu amb un guió confeccionat per Neus Oliveras que sintetitza la vida d’Àngel Guimerà en quatre moments: la infantesa, la joventut i maduresa, l’homenatge popular i la internacionalització.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!