Fires i festes

25è aniversari del Ball de Diables Els Diabòlics

Sant Pere de Ribes | 20-04-2024 21:30 h.

25è aniversari del Ball de Diables Els Diabòlics

En aquesta presentació, Els Diabòlics també donaran a conèixer els seus nous logotips i faran entrega dels títols de membre honorífic a actuals i antics participants del ball i dels recordatoris de l’aniversari als padrins del ball.

El dimecres, 17 d’abril, està previst que visitin les escoles de les Roquetes, i el dissabte, 20 d’abril, tindran lloc els actes centrals d’aquesta celebració. A les 11h, a la sala polivalent de l’edifici de la Vinya d’en Petaca hi haurà una taula rodona per parlar sobre la dona dins el ball amb altres balls i entitats. A les 21.30h, es realitzarà el Correfoc d’aniversari del Ball de Diables Els Diabòlics, que s’iniciarà a la rambla Rafael Alberti per continuar per l’avinguda Catalunya, els carrers Almogàvers i Sant Jordi, avinguda Mas d’en Serra, els carrers de Velázquez i Miquel Àngel, passatge del Ter i la plaça Llobregat, i tot seguit també es farà la 8a Carretillada. Els balls participants en aquesta jornada de foc són el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, el Ball de Diables de les Roquetes i el Ball de Diables de Ribes. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!