Fires i festes

XIII Lectura compartida i encadenada de poesia

Vilanova i la Geltrú | 27-04-2024 11:09 h.

XIII Lectura compartida i encadenada de poesia

PROGRAMA

HOMENATGE A VÍCTOR BALAGUER I CIRERA (1824-1901)
Lectura de poemes escollits de Víctor Balaguer, creats entre 1858 i 1892, amb els següents títols:
Lo llibre de ma vida · Los barquers del Ticino · Al Mediterràneo · Ahir i avui ·  La nova musa  · Jo vaig proscrit... · La corona perduda · Cançó de Nadal · Traducció d’Enric Heine · Davant d’una cascada · Lo serventès de l’Aplec dels Morts

A càrrec de Josep M. Domingo, professor de literatura catalana de la Universitat de Barcelona i membre del consell assessor del Bicentenari Balaguer, i de la poetessa Blanca Deusdad Ayala. Els poemes s’acompanyaran d’una selecció musical a cura de l’Associació musical Eduard Toldrà.

LECTURA POÈTICA DE MANUEL DE CABANYES
En homenatge al poeta que visqué i morí a la Masia d’en Cabanyes, Manuel de Cabanyes i Ballester (1808-1833), amb una lectura escollida dels seus versos.

LECTURA LLIURE DE POESIA  
Amb la participació de totes les persones que vulguin posar-hi veu amb creacions pròpies o d’altres autories. La lectura pot ser espontània o escollida prèviament.

APERITIU DE TANCAMENT  
L’acte clourà amb una copa de cava i aperitiu als jardins.  

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!