Conferències, col.loquis

Presentació del llibre del col·lectiu Tast de Paraules

Sant Sadurní d'Anoia | 19-04-2024 19:30 h.

Presentació del llibre del col·lectiu Tast de Paraules

El volum aplega diferents gèneres literaris —narrativa de ficció, relat històric i poesia— i també inclou una petita història del Tast de Paraules, l'associació sadurninenca creada el 2010 arran d'uns cursos d'escriptura creativa que es van organitzar a la vila. El llibre recull textos de Joan Guilera, José Luis Bermúdez, Maria Antònia Cabré, Josep Casanellas, Natàlia Colet, Montserrat Duran, Pep Forns, Martí Garcia, Merino Pedraza, Joan Pintado, Rosa Maria Prat, Albert Ribatallada i Tònia Torrelles. Per a alguns d'aquests autors és la primera vegada que veuen publicada la seva obra, mentre n'hi ha d'altres que ja havien pogut editar obres amb anterioritat. El disseny de la portada i de les portadelles del llibre ha anat a càrrec de la dissenyadora gràfica Maria Rosa Figueras.

L'acte de presentació, a banda de la lectura d'alguns fragments dels textos publicats en la veu dels seus propis creadors, inclourà intervencions de la regidora de Cultura, Marta Castellví, de l'alcalde, Pere Vernet, i de Martí Garcia, que parlarà en representació del Tast de Paraules. També hi prendran part diversos alumnes de l'Escola Municipal de Música que interpretaran tres temes musicals.

Al final de l'acte, que serà conduït per Pep Forns, membre també del Tast, l'Ajuntament lliurarà un exemplar del llibre a les persones que hi assisteixin i s'oferirà una copa de cava.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!