Fires i festes

XVIè Diabòlic

Vilafranca del Penedès | 20-04-2024 10:30 h. fins 30-04-2024

XVIè Diabòlic

Uns dies abans del Diabòlic, el 20 d'abril, el Ball de Diables de Vilafranca ha organitzat al Parc del Tívoli, i per quarta edició consecutiva, l'activitat infantil i juvenil "El Teu Diabòlic, per tal que els infants i joves de Vilafranca i la comarca puguin ser Diables per un dia. L'activitat s'organitza en dos torns, un de 10:30 a 11:15 h i l'altre d'11:15 a 12 h. Les inscripcions es tancaran el dimecres 17 d'abril, i només queda un torn obert amb places disponibles, el de 10:30 a 11:15 h. Posteriorment, a les 12 h, també al Parc del Tívoli, tindrà lloc el Vermut Diabòlic amb l'actuació dels Dj. penedesencs, La Cara B.

Com ja és tradició, des de fa setze edicions, el 30 d'abril els Diables de Vilafranca han organitzat diferents actes relacionats amb la cultura i la cultura del foc. Aquests, comptaran amb la participació del Drac de Valls, Boiets de Foc (Vilafranca de Bonany, Mallorca), Ball de Diables de La Llacuna, Ball de Diables de Ribes Colla Jove, Ball de Diables de Tarragona i i Ball de Diables de Vilafranca actuaran el pròxim dimarts 30 d'abril a Vilafranca del Penedès. La jornada començarà a les 19 h amb una tabalada conjunta des del passatge Alcover fins al Palau Baltà, on seguidament, al voltant de les 19:30 h, començaran els balls parlats de totes les colles menys el Drac de Valls i els Boiets de Foc. L'acte estarà presentat per la periodista vilafranquina Alba Esteve. Posteriorment, a les 21 h del vespre, tindrà lloc la Cercavila de Foc, començant a la Pl. de la Vila, passant pel C/ Indústria, C/ de la Parellada, Av. Barcelona, C/ Sta. Digna, C/ Amàlia Soler, C/ de Cal Bolet i acabant amb una encesa conjunta al costat de la Creu de Sta. Digna, a l'Av. Vilanova.

Finalment, el XVIè Diabòlic acabarà amb el Concert Diabòlic amb l'actuació de Raggatunning i Kimberly i Clark, a les 23:30 h al C/ Magarola. El Concert Diabòlic serà gratuït i amb aforament limitat. També, el Concert Diabòlic tindrà un espai de Punt Lila, així com un grup de referència itinerant durant la Cercavila de Foc. Finalment, el Ball de Diables de Vilafranca vol agrair als comerços i establiments col·laboradors, així com a l'Associació de Veïns i Veïnes del barri del Molí d'en Rovira, els Falcons de Vilafranca, als exmembres del Ball de Diables de Vilafranca i a la periodista Alba Esteve per poder fer possible aquesta XVIa edició del Diabòlic.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!