Fires i festes

Diada de Sant Jordi a Canyelles

Canyelles | 20-04-2024 19:00 h. fins 21-04-2024

Diada de Sant Jordi a Canyelles

La major part de l'activitat es concentra el diumenge 21 d'abril a la plaça del Casal. Durant tot el matí hi  haurà parades de venda de roses i llibres i també d'intercanvi o passallibres. També durant el matí, s'han programat activitats i tallers infantils per part de diverses entitats culturals del municipi i de l'Artífex.

Mostra de Bestiari català

Per segon any consecutiu, a més, tindrà lloc una Mostra de Bestiari Català, en què prenen part les colles locals.

PassaLlibres

A les 11 del matí, està prevista la presentació del nou projecte de Passallibres a Canyelles. Aquesta activitat consisteix a deixar llibres en uns punts determinats per tal que altres els recullin, els llegeixin i els tornin a deixar. En un principi s'establiran dos primers punts d'intercanvi, l'Espai Romanguer i la biblioteca de l'Espai Coworking, que s'aniran ampliant progressivament. Juntament amb el Club de Lectura o el Certamen Literari Castell de Canyelles és una nova aposta per fomentar la lectura i la cultura al municipi.

 

Teatre

S'han programat dues representacions teatrals per al 21 d'abril.

La primera té lloc a les 11:30 hores del matí, a la mateixa plaça del Casal. Apassionats Grup de Teatre porta a escena 'La llegenda de Sant Jordi. L'entrevista?

I la segona té lloc a les 18 hores del mateix diumenge. En aquesta ocasió es tracta de l'obra 'Magnòlies d'Acer' a càrrec de Sants Teatre. La representació és a la Sala Multicultural. Té un cost de 3 euros per als socis del Club Grans i de 5 euros per a la resta.

Lectura en Veu Alta de Sant Jordi

En aquesta edició de Sant Jordi, es posa en marxa una nova iniciativa, una lectura en veu alta oberta a tothom. Qualsevol persona que ho desitgi podrà llegir un petit fragment de qualsevol obra literària en veu alta durant el matí.


Presentacions de Llibres

També s'han programat tres presentacions de llibres durant el matí del diumenge 21 d'abril. Totes tenen lloc a l'Espai Romanguer.

A les 12:30 hores,  té lloc la presentació del llibre 'Home en Ruïnes', un recull de relats i poemes de Jaume Grau. La presentació anirà a càrrec d'Alfons Tur.

A les 13 hores està programada la segona presentació. Es tracta de la darrera novel·la de l'escriptora Núria Queraltó, 'Matriu'. La presentació anirà a càrrec de la també escriptora i presidenta del Certamen Literari Castell de Canyelles, Maria Rosa Nogué.

I tot seguit, tindrà lloc  la presentació del llibre que recull els relats premiats i finalistes del IV Certamen Literari Castell de Canyelles.


Ball de la Rosa

Tot i que la major part de l'activitat es concentra el diumenge, el dissabte 20 d'abril té lloc el tradicional Ball de la Rosa. És gratuït i obert a tothom. Té lloc a les 19 hores a la Sala Multicultural i hi actua el Trio Manhattan.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!