Fires i festes

Mostra Riudevins

Vilafranca del Penedès | 22-04-2024 16:30 h. fins 27-04-2024

Mostra Riudevins

Què és Riudevins?

És una mostra de vins de la Vall del Mediona-Riudebitlles a Sant Pere de Riudebitlles que se celebra el dia 27 d'abril. La nostra particularitat és que la mostra es duu a terme al lloc originari de la tradició vinícola de la comarca: els cellers particulars de les cases més antigues del Barri Vell. Com a tret de sortida de la mostra el divendres 26 d'abril es farà un tast-maridatge de vins del Riudevins amb olivades. Un any més, comptarem amb la col·laboració del col·lectiu artístic Riudebitlles Territori d’Art que faran una intervenció artística als cellers. A més, hi haurà diverses formacions musicals que ens acompanyaran durant el recorregut de la mostra. En definitiva, Riudevins és una mostra on conflueixen vi, art, música, gastronomia i patrimoni.

Novetat Riudevins 2024

Dissabte 27 d'abril a partir de les 12:00 h- Vermut musical i Rondalles que atrapen amb el grup kbòries i Quim Piera. Menja i beu-te el territori acompanyat de bona música i rondalles sobre el vi que no et deixaran indiferent.

Lloc: davant Biblioteca Maria Àngels Torrents i Rosés de Sant Pere de Riudebitlles.

Acte organitzat pel restaurant Vins i platets Del Tros. Per a assistir a la presentació només heu d’enviar-nos un correu de confirmació a riudevins@gmail.com

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!