Conferències, col.loquis

Setmana Cultural Sant Jordi a Olèrdola

Olèrdola | Local Molantenc de Sant Pere Molanta | 24-04-2024 18:30 h.

Setmana Cultural Sant Jordi a Olèrdola

Coincidint amb Sant Jordi l’Ajuntament d’Olèrdola fa una decidida aposta per la promoció d’activitats culturals al municipi i organitza durant els propers dies fins a cinc propostes. Dins d’aquesta variada programació s’inclou una xerrada vinculada amb la història local, la presentació d’un llibre, un recital i “Els Telèfons de l’EVA”.

Conferència

La primera activitat es viurà el dimecres 24 d’abril, a dos quarts de 7 de la tarda, amb la conferència “Els Milà de Ferran, de pagesos a patriarques”, a càrrec de l’historiador Joan Solé Bordes. La xerrada s’ha programa al Local Molantenc i permetrà conèixer els orígens de la família Milà del barri de Ferran, proper al poble de Sant Pere Molanta, i el vincle amb Manuel Milà i Fontanals.

Presentació del llibre “El noi de l’autobús”

Dijous 25 d’abril, a dos quarts de 8 del vespre, la miquelenca Isabel Ullate presenta al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola el seu llibre “El noi de l’autobús”. El volum és la història personal i empresarial d’una nissaga dedicada al transport: des de les tartanes fins als autobusos amb motors de 500 cavalls.

Recital participatiu

El Local Nou de Moja, a partir de dos quarts de 8 del vespre de divendres 26 d’abril, s’omplirà de música i poesia de la mà d’un recital participatiu que tindrà com a fil conductor la música d’Anna Peret.  Els rapsodes seran veïns i veïnes que gaudeixen de la lectura i que participaran llegint en veu alta un poema, un conte, una llegenda sigui pròpia o d’autor.

Telèfons de l’EVA

Des de dilluns 22 d’abril i fins el divendres 3 de maig, als vestíbuls de les escoles Rossend Montané de Sant Pere Molanta i Circell de Moja, estaran instal·lats “Els telèfons de l’EVA”. En horari d’obertura dels centres, tothom qui ho desitgi podrà despenjar els telèfons i posar l’orella a l’auricular per escoltar una bona història, un bon vers o una bona cançó.

Lloc i adreça de l'acte

  • Olèrdola
  • Local Molantenc de Sant Pere Molanta
  • Carrer Wilson s/n

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!