Excursions, sortides

Aplec del pa i l’empenta al Castell de Subirats

Subirats | Castell de Subirats | 01-05-2024 11:30 h.

Aplec del pa i l’empenta al Castell de Subirats

Al castell de Subirats, el dia 1 de maig, a partir de tindrà lloc la 51na edició de l’Aplec  del Pa i l’empenta, que organitza l’Associació Castell de Subirats, que comptarà  amb la participació del ball de Gitanes de Lavern.  

Com a novetat hi haurà una exposició sobre els ADF, Agrupació de defensa forestal,  i també aquest any hi haurà la fira de Cooperació, i l’aplec sardanista amb la Cobla  Baix Llobregat. 

A dos quarts de dotze, tindrà lloc la missa solemne, en honor a la Mare de Déu de la  Font Santa, hi haurà la Fira de cooperació, el ball de les Gitanes, i l’aplec de  sardanes. En acabat, es farà la paella popular. A la tarda, pels nens actuarà  Magicolàndia, una taller de màgia i globus i hi haurà coca i xocolata a per a tothom. 

En col·laboració amb l’oficina de turisme de de l’Ajuntament de Subirats, s’organitza  una caminada popular que sortirà de l’estació de tren de Lavern-Subirats i arribarà  al castell al inici dels actes, concretament de la missa.  

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • Castell de Subirats
  • Camí del Castell s/n

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!