Teatre, dansa i arts escèniques

MediMàgic'24

Mediona | Poliesportiu Antoni Ramallets | 27-04-2024 20:00 h. fins 28-04-2024

MediMàgic'24

La Gala internacional, serà dissabte 27 d’abril a les 8 del vespre, al poliesportiu Antoni  Ramallets, i serà presentada pel Mag Selvin, creador de formats televisius i assessor de  grans figures de la màgia, que és enguany també el director artístic del festival. 

En aquesta gala, hi actuaran mags de reconegut prestigi en l’escena internacional com són:  Celia Muñoz, ventrílocua i guanyadora de Got Talent Espanya i Estats Units, recent arriba da de Las Vegas després d’un any de contracte a l’hotel Luxor; Astra Bomb, primeres i úni ques Drag Queens magues, triunfadores a Got Talent Espanya i ja contractades per a Got  Talent America, actuaran per primera vegada en un festival de Màgia amb aquest número  de gran format; també comptarà amb Laia, jove maga catalana amb bona projecció inter nacional, guanyadora del prestigiós Festival internacional de Màgia de San Marino 2022;  Alvaro Cortés, que ofereix un espectacular número de màgia teatral, Primers premis Fes tival de San Marino y Congrés nacional d’Espanya; Hausson, Mag d’honor de MediMàgic  2024, i primer i únic mag en rebre el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat; i finalment,  Cesc Alriols, el mag més jove de la gala i ja amb una brillant carrera dins la vessant més  difícil de la màgia com és la manipulació i que té Premi Nacional als congressos de màgia  d’Espanya i Portugal. 

Diumenge, serà el torn de la Gala familiar a les 12 h del migdia a la plaça dels Països Cata lans, presentada també pel Mag Selvin, comptarà amb el gran espectacle unipersonal del  Mag Stigman, una màgia divertida de participació, amb música, malabars i dansa, amb la  que ens deleitarà un dels mags més contractats del País.  

Les entrades per la Gala Internacional estan disponibles a codetickets. El preu de les anticipades on-line és de 13€, mentre que el preu a taquilla és de 15€. 

El Festival Medimàgic organitzat per l’Ajuntament de Mediona amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb la col·laboració d’ACMIPE  (Sindicat de mags il·lusionistes i empresaris) és una oportunitat més per venir a gaudir del  municipi.  

Veniu i feu un dia rodó: un passeig, una visita a un celler o la cerveseria, tasteu producte, feu un vermut, o quedeu-vos a sopar… o tot alhora i quedeu-vos a dormir. Estigueu atents a les ofertes que estem preparant per a què pugueu gaudir d’experiències combinades, les publicarem al web i a l’instagram de @LaValldeMediona.  

Deixeu-vos il·lusionar amb la Màgia de Mediona!

 

Lloc i adreça de l'acte

  • Mediona
  • Poliesportiu Antoni Ramallets
  • Pompeu Fabra 5

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!