Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

13a Mitjó Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles

Sant Pere de Riudebitlles | 24-05-2024 16:29 h. fins 26-05-2024

13a Mitjó Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles

Com cada any el que pretén aquesta petita gran mostra és que tothom se senti a gust. Que artistes, públic i voluntaris celebrin l’art, la vida i el gaudi d’estar junts en un espai amable, divertit, acollidor i una mica “gamberro” on s'aniran succeint espectacles, tallers, jocs, música,cerveses i gelats artesans, bon menjar i molta il·lusió.

Enguany els protagonistes de l'acte inaugural seran la canalla, amb una acció col·lectiva amb l’escola i la llar d’infants del poble que donarà el tret de sortida el divendres 24 de maig a partir de les 16h30 amb una xocolatada per a tothom i a les 18h l'alegria i el savoir faire de Jam amb l’espectacle “l’Actitud”. Al vespre, s’inaugura la Mitja, l’espai adult del Mitjó, a les portes de la Biblioteca Municipal, situada al cor del casc antic en un palau gòtic amb molt d’encant. Vespreig amb els Tres Porquets Sound System i “El terrible plaer de viatjar” amb la narradora Assumpta Mercader.

Durant el dissabte 25 de maig, a l’Espai Mitjó i els seus voltants tindrà lloc una programació diversa i per a tots els públics. Tallers per a famílies i joves, un joc itinerant, màgia a càrrec de la Cia Struc Màgic, titelles amb rodes amb Teatre Nu “ La llebre i la tortuga”, riures assegurats entre els equilibris de Luís Redondo i el seu“ Ricky el professor de Tennis” i, a la nit, la poesia i el qüestionament que proposen Les Cícliques amb “Tabula”.

El diumenge al matí a les 12h, a Cia Matito ens duu a passejar, a escoltar i a mirar amb el seu titella gegant: “Tomasa, la Xatarrina”, i a les 13h l’energia i la frescor dels Sunday's Ska Jazz en un concert vermut de cloenda. L’ombra de les moreres, les foodtrucks, les ganes d’estiu, de dolce far niente, segur que faran que us quedeu a dinar. El Mitjó està organitzat per un col·lectiu sense ànim de lucre i sempre ha tingut com a meta acostar els titelles i la cultura a tothom, a fer vibrar i emocionar. Per això i gràcies a les subvencions de l’Ajuntament de Riudebitlles, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, a més a més d’entitats i empreses privades, sempre s’intenta que els espectacles siguin gratuïts. Per aquesta 13a edició la organització només demana l’ajut en forma de participació de 5€ per l’espectacle per adults “Tabula”

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!