Fires i festes

80a Festa de la Bicicleta del Vendrell

El Vendrell | 26-05-2024 10:00 h.

80a Festa de la Bicicleta del Vendrell

En arribar a la plaça Nova, es farà la benedicció de bicicletes i carrosses i hi haurà l’actuació de la companyia Pentina el Gat amb l’espectacle La Harpo’s Band Surf al Carrer!

A continuació, a la Rambla, hi haurà l’arribada dels participants i, a les 12:30 h, es farà la mateixa actuació que a la plaça Nova. A les 13 h es farà l’entrega de premis, els sortejos i l’entrega de diners solidaris.

Aquest any, l’entitat beneficiària de la iniciativa solidària “Pedalem junts per la mateixa causa” serà la Lliga Contra el Càncer. Durant el matí es podran comprar butlletes per 1 euro que donaran dret a la participació en diferents sortejos.

El regidor de Festes, Christian Soriano, ha aprofitat la presentació de la Festa de la Bicicleta del Vendrell per anunciar que “després de 80 edicions ja toca pensar en un canvi de format i, en aquest sentit, en els propers mesos es començarà a treballar per modernitzar-la i adaptar-la als nous temps”.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!