Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Petons de peix, Bulma

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 16-03-2013

bulma

Petons de peix és el primer disc de llarga durada de  Bulma, fruit d'un projecte sincer i transparent, dirigit pel compositor  Esteve Molero i enregistrat pel tècnic de so  David Casamitjana. Amb la voluntat de mostrar-nos tal com som, sense més dilació i amb els mínims elements artificiosos, vam decidir enregistrar les cançons del disc en directe i despullar-nos per a aquell que l’escolti. I també volíem que fos un mirall del que toquem i som en viu. Aquesta decisió va significar un treball i esforç previs importants per tal d’arribar a les dates d’enregistrament amb la màxima claredat possible. Un esforç que finalment ha valgut la pena.

 

 

Enregistrat en directe el disc reflecteix uns moments i sentiments únics, tal com passa en els concerts, ja què cada acord, cada nota i cada sentiment són també únics en un lloc i instants concrets . Us convidem doncs, a nedar com peixos en els moments, en els acords i en les emocions de cada una de les cançons de Petons de peix

El projecte ha estat possible gràcies a les aportacions de més de 180 mecenes que, en un temps rècord (8 dies) i a través de la plataforma Verkami, van reunir la xifra necessària per poder-lo fer realitat. 

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!