Esqueles i recordatoris

JOSEP MIRABENT CALAF


Pare estimat no has de patir més.

Acostumaves a dir; és el que m'ha tocat viure. I no. A ningú li ha de tocar viure això.

Ara preguem per tu, ja t'has reunit amb la iaia Montserrat que tant ens estimava a tots.

Et recordarem com el pare que ens inculcava valors des de petit, que ens feia créixer dins d'una família amb amor i que podíem veure en tu una persona honesta i treballadora, i que sempre ens inspirava. Els darrers anys, quan podies estar amb els teus nets, veiem el teu orgull d'avi i com gaudies d'aquestes estones i com els veies créixer. Són molts els moments que ens han impedit d'estar amb tu, però són molts altres els que hem pogut gaudir plegats. Sempre t'estimarem i portarem amb nosaltres el teu record.

Celebrarem la missa, com era la teva voluntat, amb tota la gent que t'estima i et donarem l'últim adéu.

Divendres, 24 de març de 2023

JOSEP ANTONI MIRABENT CALAF


A mi muy querido amigo, Jose Antonio, cuya esposa y el menor de sus hijos, le han privado de un funeral con los honores que el se merecia, le dedico este recordatorio para expresar mi agradecimiento al Universo, por haberme otorgado el privilegio de haberte conocido, y haberme gratificado con tu amistad. No importa que la maldad de quienes estaban proximos a ti, te hayan negado la ceremonia cristiana que expresamente solicitaste, y que a tus amigos y familiares nos hayan negado la oportunidad de darte el homenaje funeral, con el fin de regocijarse y exhibir ese acto ignominioso como el ultimo trofeo de humillación a tu persona. El amor incondicional del amigo lo traspasa todo, y a pesar de que hayan ocultado que tu cuerpo ha fenecido, el Universo me ha proporcionado la oportunidad de declarar publicamente por este medio, que fuiste en ser honorable, trabajador y generoso, y que en este mundo has dejado una estela de luz y amor que quien suscribe agradece infinitanente.

Dijous, 23 de març de 2023

Obituari.
Defuncions.
SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!