Ampliació de plantilla

Vilafranca incorpora tres nous agents a la plantilla de la policia local

La Policia Local de Vilafranca arriba a 63 efectius i properament es preveu una nova ampliació, segons ha anunciat el govern local

Vilafranca incorpora tres nous agents a la plantilla de la policia local. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca incorpora tres nous agents a la plantilla de la policia local. Ajuntament de Vilafranca

Aquest matí el tinent d’alcalde de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, acompanyats per l’inspector en cap de la Policia Local de Vilafranca, Albert Romero, han donat la benvinguda a la Casa de la Vila a tres nous agents que recentment s’han incorporat a la plantilla policial després de superar els processos selectius corresponents.

En el mateix acte també s’ha volgut felicitar un agent que ha ascendit a caporal, tres caporals que han ascendit a sergents i un sergent que ha ascendit a sotsinspector. Tots ells han superat les proves d’oposició i alguns d’ells realitzaran properament cursos a l’Escola de Policia de Catalunya.

Segons explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, amb aquestes noves incorporacions, la Policia Local de Vilafranca arriba a 63 efectius i properament es preveu una nova ampliació “per donar un millor servei en la línia que ens demana la ciutadania d’incrementar efectius per fer front a les tasques que té encomanades la Policia Local en els àmbits de seguretat ciutadana, trànsit i policia de proximitat”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!